Kineski enterprise u Britanci grade inovativnih komercijalnih duboko morsko dno Rudarska oprema

Zhuzhou u Kini kola 24 otkriva se novinarima, times SMD Elektri, u vlasništvu komercijalne duboko morsko dno Rudarska oprema sa inovativnih tehnologija razvijena u Ujedinjenom Kraljevstvu Newcastle dovršena fabrika testiranja i dostava uslovima. Prvu polovinu 2016, uređaj će biti u Bliskom istoku Oman zalivu vodu, će dovršiti isporuku proizvoda.

U ovom trenutku, svuda u svetu započete u morskim dijamant rudarstvo, Tin, zlata i drugih minerala, ali pod uslovima, kao što su tehnologija i opreme, uglavnom rudarske koncentrisana u oblastima plitke vode, duboko more minerali komercijalne eksploatacije je ipak problem. Na SMD razvio dubinsko rudarenje opremu, efektivno će pomoći eksploataciju dubinskom mineralni depozita širom sveta.

Ere predstavio električni SMD Zhu Dongkui, direktor strategije i integraciju, ova oprema je težak više od 310 tona, više od 2 MW struje, dubina radi se na 2000 metara, je razvijen za okupljanje na 1500 metara duboko sulphides. Ove godine puta Elektri stekao SMD Ujedinjeno Kraljevstvo od oba tehnologija dubina rezultate.