Порт Дредгинг Вессел за чишћење песка / блата

Порт Дредгинг Вессел за чишћење песка / блата
Detalji o proizvodu

Цуттер Суцтион Дредгер Модел: ЈЛЦСД500
Принцип Димензије
(1) Макс. Дубина дубине копања 16.0 м
(2) Удаљеност од празњења 1500 м
(3) Проток воде 3500 м3 / сат
Главни Понтоон
(1) Дужина 18.0 м
(2) ширина 3.3 м
(3) Дубина 2.0 м
Сиде Понтоонс
(1) Дужина 28.0м
(2) ширина 2.2м
(3) Дубина 2.0м
Дорминг Пумп
(1) Маде Схијиазхуанг пумпа
(2) Модел 450ВН
(3) Проток воде 3500 м3 / сат
Главни мотор
(1) Произвођач Цумминс
(2) Номинална снага са РПМ 895КВ @ 1800 обртаја у минути
(3) Износ 1 комплет
Цуттер
(1) Тип Круна
(2) Возач Хидраулични мотор
(4) Пречник 1700мм
(5) Повер оф Схафт Цуттер 170кв
Ладдер Винцх
(1) Пулл Лине 80 КН
(2) Брзина линије 0-20м / мин
(3) Величина жице Φ20мм
(4) Возач Хидраулични мотор
Свинг Винцх
(1) Пулл Лине 60 КН
(2) Брзина линије 0-20м / мин
(3) Величина жице Φ20мм
(4) Возач Хидраулични мотор
Спудс
(1) Износ 2 ком
(2) Возач Хидраулични рам


1). Кингзхоу Јулонг Енвиронмент Тецхнологи Цо, Лтд. је произвођач и извозник багера, али не само трговачко предузеће. У том случају можемо да гарантујемо квалитет производа, време испоруке и услуге након продаје. Такође ће увијек бити доступна боља цијена.

2). Прилагођени дизајни ће бити направљени на основу пројектних захтева купаца. Наши инжењери су сви искусни у дизајну бродова већ дуги низ година. Сарадња са водећим кинеским дизајнерским институтима и професионалним коледзима помаже нам да обезбедимо квалитет дизајна.

3). Сва погона Џулонга израђују квалификовани радници и стриктно се прегледају како би осигурали високу квалитету и издржљивост. Сваки завршени багер ће бити потпуно тестиран пре испоруке како би се осигурало да ради без проблема када се испоручује купцима.

4). Најбољи дијелови ће се користити за багере, као што су свјетски познати Цумминс мотори, пумпе Схијиазхуанг, Хангзхоу геарбокес, Сименс ПЛЦ систем управљања.

5). Хидраулички систем је један од најважнијих делова усисних багера. Глава сечива, лествичасти витло, витла за ланац, спужа или кутија за вођице покрећу хидраулични мотори за већу ефикасност и издржљивост. Чувени брендови се користе за друге хидрауличне делове као што су хидрауличне цеви, хидрауличне пумпе, хидраулични вентили.

6). Багери се могу демонтирати. Дакле, они се могу растављати и лако склапати. Зато је погодан за превоз по цести, железници или води.

7). Професионални инжињери ће бити послати на локацију пројекта како би помогли купцима у инсталацији, пуштању у рад, тестирању багера и обуци оператера.

8). Главни делови усисних багера Јулонг су сви увезени или склапање увезених делова тако да купац може лако купити резервне делове, као што су Цумминс мотор, пумпа Схијиазхуанг, управљачки систем Сиеменс ПЛЦ, Сцхнеидер или Омрон електрични систем.


Istraga