Hidraulični Visoke performanse niske cene Cutter usisne plovni bager

Hidraulični Visoke performanse niske cene Cutter usisne plovni bager
Detalji o proizvodu

1). Kingzhou Julong okruženju tehnologija Co., Ltd. je bagera proizvođač i izvoznik, ali ne samo trgovinske kompanije. U takvom slučaju, garantujemo kvalitet proizvoda, vremenu i prodaji dostava. Takođe bolje cena će uvek biti dostupan.

2). prilagođeno dizajni će biti izradjuje na osnovu customersand #39; projekat zahteve. Nam inženjeri su svi su iskusni u brod dizajne za mnogo godina. U saradnji sa Kina vodeći brod dizajn instituti i profesionalni fakulteti nam pomoći da osiguraju kvalitet dizajn.

3). sve Julong bagerima su napravljena od strane kvalifikovanih radnika i pregledan striktno uveravamo visokog kvaliteta i trajnosti. Svaki gotov bagera će biti u potpunosti testiran pre isporuke se pobrinuti da to radi glatko kada isporučuju kupcima.

4). najbolje delove koristiće se za bagerima, kao svetu poznati Cummins motore, Shijiazhuang pumpe, Hangћou menjača i Simens PLC sistem za kontrolu.

5). Hidraulički sistem je jedan od najvažnijih delova Kater refulerna. Kater glavu, merdevine vitlo, zamahni иekrke, Spad ili Spad kolica vođeni hidraulične motore za veća efikasnost i trajnost. Navodni brendova koriste se za ostale hidraulične uloge kao hidrauličnih cevi, hidraulične pumpe, Hidraulični ventili.

6). na bagerima su dismountable. Tako da mogu biti rastavljen i lako se okupili. Stoga je pogodan za transport po putu, ogradu ili vode.

7). profesionalni inženjeri će biti poslata na lokaciju projekta ističu kupce na instalaciju, puštanje u rad, testiranje na bagerima i osposobljavanje operatora.

8). od Julong Kater refulerna su sve uvezene su ili skupštine uvezenim delovima tako da kupac možete da nabavite rezervna delova lako, kao motor Cummins, Shijiazhuang pumpa, sistem kontrole Siemens PLC, Schneider ili Omron električni sistem.Napomena:

Julong kompanija uvek proizvode bagerima sa standardnim parametrima unapred da bi skratili vreme dostave. Sada postoje tri Kater refulerna sa različitim modelima u ponudi spreman za isporuku. Solidan pesak izlazni kreću se od 200m 3/hr do 700m 3/hr i vreme isporuke može biti čim 15 dana.


Dobrodošli Julong firma za bagerima inspekciju.


Istraga