Кина Ривер Лаке Силт Цханнел Десилтинг Дредгер За продају

Кина Ривер Лаке Силт Цханнел Десилтинг Дредгер За продају
Detalji o proizvodu

Багери се обично користе за бушење седимента (муљ) у каналима, ријекама, заљевима и лукама. Муљасти багер за муљу може радити готово непрекидно док се ископава и пумпи седимент (материјал за багер) кроз цевовод за испуштање до одредјеног подручја за постављање.


Карактеристике:

1 .-- Стати стабилно, са спужама и ногама за одржавање како би одржао равнотежу

2 .-- Висока ефикасност, са потапајућом пумпом блата и опремом за мешавину резача који обезбеђују високу густоћу густине (око 25%)

3. - хидраулични пренос, лагани и флексибилни рад

4. - Може се користити у затвореном каналу, плитким подручјима, индустријском језеру, резервоару гдје други багери не могу радити

5. - Доступне су светла на багеру да би се обезбедио сталан рад за максималну ефикасност

6 .-- Кључне компоненте као што су мотор, пумпа и хидраулички систем усвојени су међународним брендом


Кључни делови

1)

За једну главу главе, има 5 ножева, 5-7 зупача опремљених на једном ножу. Постоји материјал Цр. за лакше ношење. Глава сечива управља хидраулични мотор; лежајеви сечива имају јединице за подмазивање подмазивања.

Мотор резач је хидраулички покретан са малим бројем обртаја и високим обртним моментом. Мотор резач је монтиран на предњем делу сечива на крају степеница. Обезбеђен је посебан поклопац који штити мотор од оштећења услед песка, камења и остатака. Поклопац се може уклонити из једноставног прегледа и одржавања.


2) .Хидраулични витли

За хостовање мердевина, један предњи витл постављен је на предњем делу главног понтона постављеног на ојачану основу. Витло се хидраулички управља помоћу редукционог мењача у структури витла. Витло има диск кочницу која се аутоматски активира у случају пада притиска. Витло се управља из контролне кабине и има једну фиксну брзину.

За повлачење лествичасте стране, на предњој страни главног понтона постављени су два витла монтирана на ојачаним темељима. Витло се хидраулички управља помоћу редукционог мењача у структури витла. Витло има диск кочницу која се аутоматски активира у случају пада притиска. Витло се управља из контролне кабине и има променљиву брзину.


3) .Хидраулички систем

Хидраулички систем је најважнији дио канала за сипање песка ријеке језера . Захтјеви у хидрауличном систему су веома високи и строги; то је главна артерија читавог канала који се десио багером. Латералне вучне вуче, подизање витла и главе резача багера погоњени су хидрауличним моторима.


4). Пумпа за бушење (Варман Тецхнологи)

Пумпа за багер је висока ефикасност израђена од радног вретена од нерђајућег челика и облога уграђених на осовину за тешке услове и висококвалитетне ваљкасте лежајеве.

Радно коло се монтира на вратилу трапезним навојем, директно машином на крају вратила. Заптивање вратила је заптивач који се хлади водом, који се може заменити након употребе. Радно коло је посебан тип двоструких закривљених крила са високом степеном искоришћења и оптимизованим радним веком трајања тестираним у лабораторијским и на плочама багера. Радно коло је причвршћено на вратилу помоћу трапезног навоја, обраденог директно у чворићу радног кола.

Кућиште пумпе има облик волутног дизајна високог степена искоришћења и оптимизованог радног века тестираног у лабораторији и на броду багера. Поклопци пумпе су израђени од материјала високог отпорности на хабање и дебљине дебљине зида да би се максимално повећао радни век. Поклопци за ливење су направљени од готовог челика чврсто укрупњеног гдје је то потребно, а машинска обрада одговара кућишту и облогама.


5). Цранк цилиндра и хидрауличног цилиндра

Кровни кран који је инсталиран поред пумпе за пијесак је нека врста опреме за подизање са конзолом и углавном се користи као алат за поправку пумпе за пескирање и замену дијелова за ношење.

Цилиндар хидрауличног уља, који се обично користи за подизање или падање пужева како би се помакао багер. Снага ће понудити хидраулички систем.


6) Радна кабина

Багер је опремљен са радном кабином која пружа добру видљивост на све стране и добре безбедне перформансе због две врата која се могу закљуцати и предњег прозора. Кабина багера је опремљена са фотељом за одмор, клима уређајем, бука је врло ниска, погодна за дуго радно вријеме. Да бисте лако пролазили низим мостом и за путни транспорт, управљачка соба се може демонтирати.
Istraga