Кина 18 Инцх хидрауличних канала усисавање опрема за копање

Кина 18 Инцх хидрауличних канала усисавање опрема за копање
Detalji o proizvodu

003_副本.jpg

(1). Главни мотор

Свака опрема за усисавање усисног прстена опремљена је следећим моторком светске класе, као што су Цумминс, Цатерпиллар, ДЕУТЗ, МАН-ВМВ, Веицхаи и тако даље, што може бити гарантовано након продајне услуге широм свијета. Кустомери могу одабрати било који један према захтевима!

(2). Пумпа за бушење (најбоља пумпа у Кини)

Пумпа опреме за усисавање резног реза је изузетно ефикасна израђена од радног вретена од ливеног гвожђа и облога уграђених на осовину за тешке услове и висококвалитетне ваљкасте лежајеве. Радно коло се монтира на вратилу трапезним навојем, директно машином на крају вратила. Заптивање вратила је заптивање које се хлади водом, који се може заменити након употребе. Радно коло је посебан тип двоструких закривљених крила са високом степеном искоришћења и оптимизованим радним веком који се тестира у лабораторијским и на плочама багера. Радно коло је причвршћено на вратилу помоћу трапезног навоја, обраденог директно у чворићу радног кола.

Кућиште пумпе има облик волуте дизајнираног за високу ефикасност и оптималан радни век трајања тестиран у лабораторијским и на плочама багера. Поклопци пумпе су израђени од материјала високог отпорности на хабање и дебљине дебљине зида како би се максимално повећао вијек трајања.

(3)

Мотор резач је хидраулички покретан са малим бројем обртаја и високим обртним моментом. Мотор резач је монтиран на предњем делу сечива на крају степеница. Обезбеђен је посебан поклопац који штити мотор од оштећења услед песка, камења и остатака. Поклопац се може уклонити из једноставног прегледа и одржавања.

(4) .Леддер Лифт хидрауличне витле

За гостовање на љествици, на предњем делу главног понтона постављен је један подизач који се поставља на ојачану основу. Витло се хидраулички управља помоћу редукционог мењача у структури витла. Витло има диск кочницу која се аутоматски активира у случају пада притиска. Витло се управља из контролне кабине и има једну фиксну брзину.

(5). Шкаре за хидраулику

За љестве на љествици су постављена два витла на предњој страни главног понтона постављеног на ојачани темељ. Витло се хидраулички управља помоћу редукционог мењача у структури витла. Витло има диск кочницу која се аутоматски активира у случају пада притиска. Витло се управља из контролне кабине и има променљиву брзину.

(6) .Спуд лифт хидраулични цилиндри

За сваку спужу један цилиндар за подизање цилиндара је опремљен челичним каблом за подизање цеви и премештање багера. Сваки цилиндар је повезан са главним понтоном кугличним лежајем. Цилиндар се држи вертикално држачем цилиндра који омогућава слободно кретање цилиндра. На врху сваког цилиндра обезбеђен је круг за вођење спужног дизајна.

(7). Спудови

Багер се помера алтернативним замахом спужва. Пумпове се подижу хидрауличним цилиндром.

(8). Хидраулични систем

Све компоненте осим издувне пумпе су хидрауличне, које управљају хидраулични агрегати. Хидрауличне пумпе управља погонским погоном помоћу хидрауличног мотора. Јединица за хидрауличку изведбу, као што следи: Погон главе за сечење, Погонски ланац за погон, Погонски бочни ветар, Спојни цилиндри за дизање.

Istraga