Amfibijski višenamjenski bageri za čišćenje vodenih puteva i iskopavanje pijeska

Amfibijski višenamjenski bageri za čišćenje vodenih puteva i iskopavanje pijeska
Detalji o proizvodu

1. Opšti uvod

Dugoročni amfibijski višenamjenski bageri Julong su dizajnirani s pontonima i stazama, koje se mogu koristiti i na kopnu iu vodenim područjima. Može se opremiti pumpom za gnojnicu, kašikom, rezačem korova, sakupljanjem grablje i viljuške. Svrha je iskopavanje pijeska, rezanje korova, pumpanje gnojiva, sakupljanje korova, itd.


2. Parametri Julong rezača usisnih bagera
Dužina pontona 6m
Širina pontona 2.8m
Visina pontona: 1.8m
Nacrt: ~ 1.3m
Radna dubina: 4m
Širina traga: 60cm
Vrsta vožnje: Hidraulični motor
Snaga motora: 80KW
Svi ovi parametri su samo za referencu. Možemo da obezbedimo mašinu u skladu sa vašim različitim zahtevima.


3. Glavne značajke Julong bagera

- Kontrola kvaliteta

Glavne komponente Julong bagera su svi poznati brendovi u zemlji i inostranstvu, kao što su Cummins, Weichai i Schneider itd., Koji mogu osigurati efikasnost i radni vijek.

- Modularna struktura

Pontoni su spojeni vijkom visoke čvrstoće. Sa ovim dizajnom, ova oprema se može osigurati za strukturu modula i lako se transportira i sklapa.

- Ekološki koncept

Kabina donosi novi materijal za zaštitu okoliša, koji ima prednosti zvučne izolacije i očuvanja topline i može učinkovito poboljšati radnu okolinu.

- Kratko vrijeme isporuke

Julong će pripremiti različite glavne komponente bagera u radionici, kao što su dizelski motor, pumpa za jaružanje i glava rezača, što može znatno skratiti vrijeme isporuke.


4. Naša kompanija

Qingzhou Julong Environment Technology Co, Ltd nalazi u Qingzhou, Shandong, Kina, jedan je profesionalni proizvođač i pružatelj usluga bagera, vodenih kombajna za korov, rudarskih strojeva i srodnih proizvoda sa oko 30 godina iskustva. JULONG pruža usluge punog životnog ciklusa uključujući dizajn, proizvodnju, prodaju i servis nakon prodaje.

Uz odličan tehnološki tim, možemo dizajnirati i proizvesti visokokvalitetne bagere i druge mašine prema zahtjevima kupaca. Naši proizvodi su poznati po jednostavnom radu, pouzdanim performansama, niskim troškovima i dugim radnim vijekom. Do sada, JULONG je obezbedio mašine i usluge za kupce preko 30 provincija u Kini i preko 60 zemalja u Africi, Bliskom Istoku, Okeaniji, Južnoj Americi, Južnoj Aziji i Jugoistočnoj Aziji.


5. FAQ

NO. 1) Da li je Julong fabrika ili trgovac?
Julong je originalni proizvođač sa svojom fabrikom (nije trgovac)
Svi bageri, sakupljači vodenih korova i rudarske mašine se proizvode u Julong-u. Tako Julong može pružiti bolju cijenu, viši kvalitet i osiguranu podršku za vrijeme trajanja svakog proizvoda i za svakog kupca.
NO. 2): Može li Julong napraviti dizajn po projektu svakog kupca?
Imamo profesionalni tim za projektovanje, proizvodnju, montažu i rad. Kada nam se potrebe i zahtjevi projekta pošalju, naši profesionalni inženjeri će napraviti prilagođeni dizajn u skladu s tim i pružiti vam najprikladniji plan kupovine i prijedloge projekata.
NO. 3): Koliko dugo traje garantni rok?
Jedna godina (dvanaest meseci) garancija će biti obezbeđena za sve mašine Julong. Osim jednogodišnje garancije, osigurat će se vijek trajanja nakon prodaje.
NO. 4 ): Koje je vrijeme isporuke?
Vrijeme isporuke će biti obaviješteno prema projektu. Međutim, kako bi se skratilo vrijeme isporuke, Julong uvijek proizvodi nekoliko popularnih bagera i akvitorejača / skimmera za akvarijsko smeće i druge strojeve unaprijed.
NO. 5): Da li će instalaciju i obuku pružiti Julong?
Da. Julong će poslati profesionalne i iskusne inženjere na projektno mjesto kupca kako bi osigurao kompletnu instalaciju, ispitivanje, puštanje u rad i obuku o radu i održavanju.
NO. 6): Koje informacije su potrebne za projektovanje bagera?
Da bi se dizajnirao bager, važne su sljedeće osnovne informacije.
- Proizvodni kapacitet
- Dubina jaružanja
- Razdvajanje
- Tip tla
- Stanje projekta (vodni val, stanje vjetra, itd.)
NO. 7): Koje informacije su potrebne za dizajn sakupljača vodenih korova / skimera za vodeno smeće?
- Trava / Materijali Vrsta koju treba rezati ili sakupljati
- Dubina sečenja / skupljanja
- Širina sečenja / skupljanja
- Kapacitet utovara
- Stanje projekta (vodni val, stanje vjetra, itd.)


015

012

Istraga