Julong okruženju tehnologija Co., Ltd koja se nalazi u Kingzhou City, Shandong provincija, enterprise je visoka tehnologija usredsredio na investicije, konsultacije, projektovanje, proizvodnja, Skupština i operacije upravljanja projektima za zaštitu životne sredine i opreme sa više od 20 godina projektovanje i izrada iskustvo.


Julong je ostvario saradnju industrije-akademskoj zajednici-istraživanja sa Jiangsu brod dizajn instituta, Shandong univerziteta, okean univerziteta od Kine i sl. Do sada, Julong je stekao brojne vlasničkog intelektualne svojine, 13 nacionalnih patenata, 2 naučna i tehnološka dostignuća koja je dostigla nivo vodećih međunarodnih i jednog ostvarenja koja je dostigla Kina nacionalni naprednom nivou. Julong je ocenjen kao opštinskih privatne naučne i tehnološke Enterprise i odličan inovativni Enterprise. Prvi istraživački centar od vodama ekološki prijateljski tehnologija je osnovao Julong i Julong takođe je uspostavila opštinskih inženjerske tehnologije istraživačkom centru i inženjerske laboratorije.


U ova dva polja, proizvodnje i pružanje usluga vodama opreme za zaštitu životne sredine, Julong se bavi tri industrije, uključujući istraživanja, razvoja i proizvodnje, Skupština opreme i puštanje u rad i marketingu i prodaji usluga. Julong proizvodi su izvezeni u više od 50 zemalja i oblasti u jugoistočnoj Aziji, istočnoj Aziji, Južne Azije, Južne Amerike, Oceania, Afrike i istočne Evrope. Proizvodi stekli priznanje i podršku od kupaca, oba u zemlji i inostranstvu zbog Julong je vodeći industrije tehnologija, iskustva u proizvodnji profesionalnih, odlična oprema kvaliteta i integritet u upravljanju.


Julong će nastaviti da uradim najbolje za kreiranje svetski poznati brend u oblasti zaštite životne sredine u vodama. Dobrodošli Julong za istragu, poseta i tehnike komunikacije.